Kenali Kami

Assalamualaikum warahmatullah, dan Selamat sejahtera kepada para pembaca.

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke laman kami ini.

Parents BIJAK Family SIHAT ini dimiliki oleh kami, Mohd Anuar (Anuar) dan Nik Noor Azlin (Azlin) yang merupakan ibu bapa kepada dua orang cahaya mata. Kedua-dua kami merupakan bekas graduan Sarjana Kejuruteraan (Anuar: Elektrik, Azlin: Kimia Aplikasi) dari Jepun dan merupakan pengguna produk Shaklee sejak Disember 2013.

CIMG2667

 

Menyedari tanggungjawab sebagai ibu bapa, yang mana salah satunya ialah membekalkan ‘makanan‘ kepada fizikal anak-anak kami (boleh rujuk Falsafah Parents BIJAK), dan setelah merasai kebaikan produk Shaklee, kami berpendapat produk Shaklee boleh menjadi salah satu sistem sokongan kepada kami dalam usaha membekalkan ‘makanan‘ yang halal, baik, dan seimbang, bukan sahaja untuk anak-anak kami, tetapi juga untuk kami seisi keluarga. Namun, agak selfish lah kalau kami sahaja yang nak jadi Parents BIJAK agar keluarga kami jadi Family SIHAT, kan! Jadi, kami ingin kongsikan apa yang kami rasai dengan anda juga agar lebih banyak Family SIHAT yang lahir atas usaha Parents BIJAK, insyaAllah.

Kami juga merupakan pengedar sah produk Shaklee di Malaysia dan merupakan Gold Ambassador bagi mana-mana negara yang mempunyai Shaklee.

Bagi anda yang berminat dengan Shaklee, boleh hubungi kami untuk khidmat rundingan tentang produk Shaklee. Tidak lupa juga buat mereka yang berminat menjana pendapatan sampingan bersama kumpulan kami, insyaAllah kami sedia membantu.

Sebarang pertanyaan, jangan segan-segan, hubungi sahaja kami.

namecard

Boleh juga “Like” kami di FaceBook, di ParentsBIJAK

Sekian, selamat melayari laman ini! Sebarang komen dan cadangan penambahbaikan, amat kami hargai.

Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge