Bulan April sudah pun melabuhkan tirainya dan pastinya ramai yang ingin tahu apa promosi Shaklee Mei 2016. Antara produk Promosi Shaklee Mei 2016 kali ini adalah produk paling WIN gituuu 😉 Sangat sesuai untuk kelihatan lebih muda. Produk detoks pun ada. Begitu juga vitamin kanak-kanak 😉

Promosi Shaklee Mei 2016

promosi-shaklee-mei-2016

 Collagen Powder

collagen-shaklee

Satu produk istimewa Shaklee iaitu Collagen Powder. Mengandungi 4,000 mg kolagen yang diekstrak dari sisik ikan merah. Sangat mudah diserap oleh tubuh kerana saiz molekulnya yang kecil (sekitar 1,000 Dalton).

HOT item di kalangan pengguna yang ingin nampak lebih muda. Awet muda gitu 😉

Promosi Shaklee Mei 2016 menawarkan keistimewaan berikut;

  • Beli 6 PERCUMA 1!
  • Beli 2 dengan 5% DISKAUN!

Alfalfa Complex

shaklee-alfalfa

Alfalfa Complex merupakan formula tersendiri Shaklee yang pada asalnya telah dibangunkan oleh Dr. Shaklee dalam tahun 1950-an.
Diperbuat dari Alfalfa (Medicao sativa) yang kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia.
Alfalfa Complex ini bermanfaat dalam mencuci hati, darah dan usus, melawan alahan juga menyingkirkan lemak dan kolesterol. Sangat sesuai dengan kempen Detox Shaklee yang sedang berlangsung sekarang 😉

Promosi Shaklee Mei 2016 menawarkan promosi beli 3 PERCUMA 1 untuk Alfalfa Complex (S) mahu pun Alfalfa Complex (L).

Vita-Lea for Children

vita-lea-child-shaklee

Vita-Lea for Children merupakan Multivitamin untuk Kanak-Kanak yang sungguh Enak! Ia membekalkan 18 Vitamin dan Mineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak. Vita-Lea for Children juga dirumus dengan rumusan yang tidak merosakkan gigi. Bukan itu sahaja, Vita-Lea for Children ini mempunyai perisa anggur yang enak yang pastinya sedap dikunyah dan digemari oleh kanak-kanak.

Promosi Shaklee Mei 2016 menawarkan promosi Beli 3 Percuma 1 untuk produk  Vita-Lea for Children. 

Nikmati tawaran menarik dari Shaklee melalui Promosi Shaklee Mei 2016. Segera hubungi kami untuk maklumat lanjut dan juga tempahan. Dialu-alukan juga bagi yang berminat untuk jana pendapatan.

013-9752402 (Azlin)

parentsbijak@gmail.com

Daftar keahlian Shaklee segera diJoin NOW

Anda juga boleh membuat pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda melalui perkhidmatan e-Sell Shaklee. Boleh klik ikon di bawah untuk membuat pembelian.

e-sell

* These products are NOT intended for purpose of diagnosing, treating, curing, or preventing any ailments, allergies or diseases. 

Kami juga merupakan Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi (ID 1087188).

Kami menyediakan perkhidmatan COD (Cash-On-Delivery) untuk kawasan sekitar Bandar Baru Bangi, juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

Promosi Shaklee Mei 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge