Alhamdulillah, bulan Mac sudah pun tiba dan pastinya ramai yang ingin tahu apa promosi Shaklee Mac 2016. Produk Promosi Shaklee Mac 2016 kali ini adalah antara item paling laris di kalangan pelanggan Shaklee. Setiap rumah sepatutnya perlu memilikinya. Apakah produk itu?

Promosi Shaklee Mac 2016

promosi-shaklee-mac-2016

 

 ESP

ESP-SID

ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan antara HOT-ITEM Shaklee. Merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan. ESP secara semulajadi bersifat rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
ESP juga boleh membekalkan tenaga segera, yang menjadikan ia sebagai pilihan bijak untuk kekal bertenaga.

Promosi Shaklee Mac 2016 menawarkan pembelian ESP seperti berikut;

  • Beli 6 PERCUMA 1!
  • Beli 2 dengan 5% DISKAUN!

Vita-Lea for Children

vita-lea-child-shaklee

Vita-Lea for Children merupakan Multivitamin untuk Kanak-Kanak yang sungguh Enak! Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas yang membekalkan 18 Vitamin dan Mineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak. Vita-Lea for Children juga dirumus dengan rumusan yang tidak merosakkan gigi kerana ianya dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti. Bukan itu sahaja, Vita-Lea for Children ini mempunyai perisa anggur yang enak yang pastinya sedap dikunyah dan digemari oleh kanak-kanak.

Promosi Shaklee Mac 2016 menawarkan promosi Beli 3 Percuma 1 untuk produk  Vita-Lea for Children. 

YES Wellness Pack

Atas sambutan MANTOP dari pengguna Shaklee, tawaran YES Wellness Pack dilanjutkan lagi untuk Promosi Shaklee Mac 2016, di mana Shaklee menawarkan 5% diskaun bagi setiap pembelian Pek Kesihatan YES (YES Wellness Pack). Terdapat 4 pek kesemuanya.

  • Healthy Prenatal (Set Kehamilan): untuk ibu hamil/ibu mengandung

YES-prenatal-shaklee

  • Healthy Postnatal (Set Bersalin dan Penyusuan): untuk ibu bersalin, berpantang dan menyusukan anak

YES-postnatal-shaklee

  • Healthy Fitness (Set Kurus): untuk pengurusan berat badan yang sihat
    * boleh pilih 2 perisa dari 3 perisa yang ditawarkan (Vanilla, Chocolate, Cafe Latte)

YES-fitness-shaklee

  • Healthy Young Living (Set Awet Muda): untuk pemeliharaan kesihatan dan anti-penuaan

YES-young-pack-shaklee

Nikmati tawaran menarik dari Shaklee melalui Promosi Shaklee Mac 2016. Segera hubungi kami untuk maklumat lanjut dan juga tempahan. Dialu-alukan juga bagi yang berminat untuk jana pendapatan.

013-9752402 (Azlin)

parentsbijak@gmail.com

Anda juga boleh membuat pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda melalui perkhidmatan e-Sell Shaklee. Boleh klik ikon di bawah untuk membuat pembelian.

e-sell

* These products are NOT intended for purpose of diagnosing, treating, curing, or preventing any ailments, allergies or diseases. 

Kami juga merupakan Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi (ID 1087188).

Kami menyediakan perkhidmatan COD (Cash-On-Delivery) untuk kawasan sekitar Bandar Baru Bangi, juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

Promosi Shaklee Mac 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge