Promosi Shaklee Januari 2016| Tahun baru 2016 telah pun tiba. Selamat Tahun Baru kami ucapkan buat semua. Semoga tahun ini diisi dengan aktiviti-aktiviti yang bermanfaat, bukan sahaja untuk diri sendiri, tetapi juga untuk orang lain di sekeliling kita. Tentunya ramai yang ingin tahu apa pula promosi Shaklee Januari 2016 ini.

Promosi Shaklee Januari 2016

Promosi-shaklee-jan-2016

Vivix

vivix-promo

Vivix keluaran Shaklee ini merupakan salah satu produk hangat di kalangan pelanggan Shaklee terutama bagi mereka yang ingin sentiasa kelihatan muda. Mengandungi campuran unik Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Selain berfungsi sebagai anti-oksidan dan anti-penuaan, Vivix Shaklee ini mengandungi beberapa fungsi lain juga. Antaranya merendahkan tekanan darah, merendahkan tahap kolesterol, bertindak sebagai anti-kanser dan juga anti-radang.

Promosi Shaklee Januari 2016 menawarkan keistimewaan berikut;

  • Beli 6 PERCUMA 1!
  • Beli 2 dengan 5% DISKAUN!

Zinc Complex

zinc-promo

Satu lagi produk istimewa Shaklee iaitu Zinc Complex. Zink merupakan antara nutrisi yang diperlukan oleh badan yang berfungsi dalam meningkatkan sistem imun, mempercepatkan penyembuhan luka dan mengaktifkan 200 jenis enzim di dalam badan. Selain itu, produk ini terkenal di kalangan pelanggan Shaklee terutamanya pelanggan lelaki bagi membantu meningkatkan kesuburan.

Promosi Shaklee Januari 2016 menawarkan keistimewaan berikut;

  • Beli 3 PERCUMA 1!

Vita-Lea for Children

vita-lea-child-shaklee

Vita-Lea for Children merupakan Multivitamin untuk Kanak-Kanak yang sungguh Enak! Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas yang membekalkan 18 Vitamin dan Mineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak. Vita-Lea for Children juga dirumus dengan rumusan yang tidak merosakkan gigi kerana ianya dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti. Bukan itu sahaja, Vita-Lea for Children ini mempunyai perisa anggur yang enak yang pastinya sedap dikunyah dan digemari oleh kanak-kanak.

Promosi Shaklee Januari 2016 menawarkan promosi Beli 3 Percuma 1 untuk produk  Vita-Lea for Children. 

YES Wellness Pack

Satu lagi berita baik dari Shaklee untuk bulan Januari 2016. Atas sambutan MANTOP dari pengguna Shaklee, tawaran YES Wellness Pack dilanjutkan lagi di mana Shaklee menawarkan 5% diskaun bagi setiap pembelian Pek Kesihatan YES (YES Wellness Pack). Terdapat 4 pek kesemuanya.

  • Healthy Prenatal (Set Kehamilan): untuk ibu hamil/ibu mengandung

YES-prenatal-shaklee

  • Healthy Postnatal (Set Bersalin dan Penyusuan): untuk ibu bersalin, berpantang dan menyusukan anak

YES-postnatal-shaklee

  • Healthy Fitness (Set Kurus): untuk pengurusan berat badan yang sihat
    * boleh pilih 2 perisa dari 3 perisa yang ditawarkan (Vanilla, Chocolate, Cafe Latte)

YES-fitness-shaklee

  • Healthy Young Living (Set Awet Muda): untuk pemeliharaan kesihatan dan anti-penuaan

YES-young-pack-shaklee

Jadi, jangan berlengah lagi untuk menikmati tawaran menarik dari Shaklee melalui Promosi Shaklee Januari 2016. Segera hubungi kami untuk maklumat lanjut dan juga tempahan. Dialu-alukan juga bagi yang berminat untuk jana pendapatan.

013-9752402 (Azlin)

parentsbijak@gmail.com

Anda juga boleh membuat pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda melalui perkhidmatan e-Sell Shaklee. Boleh klik ikon di bawah untuk membuat pembelian.

e-sell

* These products are NOT intended for purpose of diagnosing, treating, curing, or preventing any ailments, allergies or diseases. 

Kami juga merupakan Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi (ID 1087188).

Kami menyediakan perkhidmatan COD (Cash-On-Delivery) untuk kawasan sekitar Bandar Baru Bangi, juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

Promosi Shaklee Januari 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge