Promosi Shaklee November 2015| Bulan Oktober telah pun meninggalkan kita dan kini tiba pula bulan November 2015. Pastinya ramai yang tertunggu-tunggu apa pula promosi Shaklee November 2015.

Promosi Shaklee November 2015

promosi-shaklee-november-2015

Sustained Release Vita-C Plus

sustained-release-vita-c

Produk ini bukan saya seorang sahaja yang suka. Saya percaya ramai lagi pengguna tegar Shaklee yang lain turut sukakan Sustained Release Vita-C Plus ini. Mana tidaknya, Sustained Release Vita-C Plus keluaran Shaklee ini adalah Vitamin C semulajadi dan bukannya vitamin sintetik. Malah, ia mengandungi banyak keistimewaan. Antaranya;

 • diekstrak dari jagung, jadi sesuai juga untuk mereka yang mempunyai masalah gastrik
 • Vitamin C pertama yang menawarkan kaedah ‘Sustained Release’ iaitu kaedah pelepasan Vitamin C secara perlahan-lahan/sedikit demi sedikit di dalam badan selama 5 jam
 • dilengkapi dengan 120mg bioflavonoid (yang diekstrak dari kulit buah) yang dapat mencegah proses pengoksidaan dan meningkatkan lagi fungsi Vitamin C
 • Selamat kerana tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan

Promosi Shaklee November 2015 menawarkan keistimewaan berikut;

 • Beli 6 PERCUMA 1!
 • Beli 2 dengan 5% DISKAUN!

Vita-Lea for Children

vita-lea-child-shaklee

Vita-Lea for Children merupakan Multivitamin untuk Kanak-Kanak yang sungguh Enak! Ia mengandungi mikronutrien berspektrum luas yang membekalkan 18 Vitamin dan Mineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan normal kanak-kanak. Vita-Lea for Children juga dirumus dengan rumusan yang tidak merosakkan gigi kerana ianya dirumus dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti. Bukan itu sahaja, Vita-Lea for Children ini mempunyai perisa anggur yang enak yang pastinya sedap dikunyah dan digemari oleh kanak-kanak.

Promosi Shaklee November 2015 menawarkan promosi Beli 3 Percuma 1 untuk produk  Vita-Lea for Children. 

YES Wellness Pack

Satu lagi berita baik dari Shaklee untuk bulan November 2015. Atas sambutan MANTOP dari pengguna Shaklee, tawaran YES Wellness Pack dilanjutkan lagi di mana Shaklee menawarkan 5% diskaun bagi setiap pembelian Pek Kesihatan YES (YES Wellness Pack). Terdapat 4 pek kesemuanya.

 • Healthy Prenatal (Set Kehamilan): untuk ibu hamil/ibu mengandung

YES-prenatal-shaklee

 • Healthy Postnatal (Set Bersalin dan Penyusuan): untuk ibu bersalin, berpantang dan menyusukan anak

YES-postnatal-shaklee

 • Healthy Fitness (Set Kurus): untuk pengurusan berat badan yang sihat
  * boleh pilih 2 perisa dari 3 perisa yang ditawarkan (Vanilla, Chocolate, Cafe Latte)

YES-fitness-shaklee

 • Healthy Young Living (Set Awet Muda): untuk pemeliharaan kesihatan dan anti-penuaan

YES-young-pack-shaklee

Jadi, jangan berlengah lagi untuk menikmati tawaran menarik dari Shaklee melalui Promosi Shaklee November 2015. Segera hubungi kami untuk maklumat lanjut dan juga tempahan. Dialu-alukan juga bagi yang berminat untuk jana pendapatan.

013-9752402 (Azlin)

parentsbijak@gmail.com

Anda juga boleh membuat pembelian secara online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda melalui perkhidmatan e-Sell Shaklee. Boleh klik ikon di bawah untuk membuat pembelian.

e-sell

* These products are NOT intended for purpose of diagnosing, treating, curing, or preventing any ailments, allergies or diseases. 

Kami juga merupakan Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi (ID 1087188).

Kami menyediakan perkhidmatan COD (Cash-On-Delivery) untuk kawasan sekitar Bandar Baru Bangi, juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

Promosi Shaklee November 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge