Tinggal 2 bulan sahaja lagi Promosi YES Shaklee akan berakhir. Promosi YES (Young Entrepreneur System) yang dilancarkan pada Mei 2015 dan berakhir pada Oktober 2015 ini menawarkan 5 insentif istimewa yang boleh diraih oleh pelanggannya. Istimewanya, ia sangat berbaloi untuk mereka yang berhasrat menjana pendapatan.

Jom lihat apa itu 5 insentif YES.

5 Insentif Promosi YES Shaklee

1. Insentif Vita-Lea

vita-lea-benefits

 

Sempena Ulangtahun ke-100 Vita-Lea, Shaklee akan memberikan 1 botol Vita-Lea Iron Formula secara PERCUMA kepada semua pelanggan yang mendaftar sebagai ahli Shaklee dan membuat pembelian minimum satu produk Shaklee di antara bulan Mei hingga Oktober 2015.

2. Insentif Bonus Penajaan

Taja 6 ahli baru dengan pembelian minimum 100 PUV (Personal Unit Value) seorang, dan anda akan mendapat ekstra 100% bonus tunai!

3. Insentif Bonus Naik Pangkat (Rank Up)

Kembangkan jualan anda, dan sekiranya anda berjaya naik pangkat dalam tempoh Mei 2015 hingga April 2016, anugerah bonus tunai akan anda perolehi.

4. Insentif Pek Kesihatan YES (YES Wellness Packs)

Nikmati 5% diskaun bagi setiap pembelian Pek Kesihatan YES. Terdapat 4 pek kesemuanya.

 

YES-wellness-pack

  • Healthy Prenatal (Set Kehamilan): untuk ibu hamil/ibu mengandung

YES-wellness-pack

  • Healthy Postnatal (Set Bersalin dan Penyusuan): untuk ibu bersalin, berpantang dan menyusukan anak

YES-wellness-pack

  • Healthy Fitness (Set Kurus): untuk pengurusan berat badan yang sihat
    * boleh pilih 2 perisa dari 3 perisa yang ditawarkan (Vanilla, Chocolate, Cafe Latte)

YES-wellness-pack

  • Healthy Young Living (Set Awet Muda): untuk pemeliharaan kesihatan dan anti-penuaan

YES-wellness-pack

5. Insentif Bonus Bulanan YES

Luaskan jaringan perniagaan anda, dan jadilah salah seorang Pemimpin Perniagaan (Business Leader) Shaklee yang efektif. Jika memenuhi kriteria yang ditetapkan, anda layak mendapat bonus tunai bulanan dari Shaklee.

Jadi, sangat berbaloi sebenarnya mendaftar sebagai ahli Shaklee dalam tempoh sehingga Oktober 2015 ini. Bukan setakat akan mendapat Vita-Lea secara percuma, malah anda akan mendapat penjimatan yang istimewa dengan pembelian sebarang Pek Kesihatan YES (YES Wellness Packs). Menariknya, anda juga berpeluang mendapat bonus tunai (jika memenuhi kriteria yang ditetapkan), walaupun anda tidak berhajat menjalankan perniagaan Shaklee. Istimewa bukan?

Jadi, apa lagi. Hubungi kami segera untuk dapatkan Promosi YES Shaklee ini.

Untuk pertanyaan dan tempahan:

Call/SMS/Whatsapp/Telegram: 013-9752402 (Azlin)

Anda juga boleh membuat pembelian langsung menggunakan kad kredit atau kad debit anda melalui Shaklee secara online. Boleh klik ikon di bawah untuk membuat pembelian.

e-sell

* These products are NOT intended for purpose of diagnosing, treating, curing, or preventing any ailments, allergies or diseases. 

Kami juga merupakan Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi (ID 1087188).

Kami menyediakan perkhidmatan COD (Cash-On-Delivery) untuk kawasan sekitar Bandar Baru Bangi, juga penghantaran ke seluruh Malaysia melalui khidmat kurier.

Promosi YES Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge